Dölj sök Produktlinje/behovsök
XeraCalm A.D

Produktlinjer XeraCalm A.D

Efter 12 år av bioteknologisk forskning, lanserar Eau thermale Avène den första mjukgörande hudvårdsserien för hud med klåda orsakad av hudtorrhet.

Läkarens åsikt

Frågor/Svar
  • För det mesta, nej. Dock kan barn ibland vara intoleranta mot vissa sorters mat som förvärrar deras eksem. Din läkare kommer att leta efter matallergier i speciella fall. Efter allergitester kan eventuellt en specialdiet rekommenderas.

  • För att minska risken av atopisk dermatit hos familjer i riskzonen, brukar man rekommendera att mammorna ammar så länge som möjligt. På samma sätt rekommenderas att vänta med att introducera mer varierad mat (i huvudsak ägg och fisk) till efter sex månaders ålder.

  • Självklart. Ett bad bjuder på många fördelar: Det rengör, har avslappnande verkan och förbereder huden för mjukgörande creme. Se dock till att badet inte är för varmt; idealtemperaturen är 30-32°C eftersom varmare vatten kan ge upphov till klåda. Rengöringen eller badoljan bör vara mycket mild.

  • De rekommenderas ofta till atopiska barn. De inkluderar behandlingar med thermalvatten (bad, dusch, dricka vatten), begränsad vistelse i solen i den mån det är möjligt samt regelbunden medicinsk uppföljning. Detta är ett sätt för barn och föräldrar att lära sig mer om atopisk dermatit och dess behandlingar.

  • Hår från djur (ponny, hund, katt) eller fjädrar kan orsaka allergier med andningssvårigheter. Om barnet har ett husdjur som hon älskar och det inte finns några problem, går det bra att behålla det. Å andra sidan, vid nysningar eller ögoninflammation kan det vara en bra idé att göra sig av med djuret. Har du inget husdjur ska du tänka på allergirisken innan du skaffar ett.

Din hud och Avène

Skicka via epost

Sökning pågår

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Ge din åsikt

* Obligatoriska fält

Inskrivning

-Dag
-Månad
-År

Varumärken hos Pierre Fabre Group:

*Obligatoriska fält

Thanks for sharing!

Din kommentar har lagts i kö för granskning av webbplatsens administratörer och kommer att publiceras efter godkännande.