Dölj sök Produktlinje/behovsök
Cleanance

Produktlinjer Cleanance

Produkserie för hud som är fet/oren och aknebenägen. Innehåller specifika ingredienser för att rengöra huden.

Läkarens åsikt

Frågor/Svar
  • Akne orsakas inte av mat, men det är ju alltid bra att vara måttlig... och att äta en sund och varierad kost vilket alltid är bra för din hud och ditt allmänna hälsotillstånd.

  • Solen kan vara förrädisk och ibland låtsas vara på din sida. När du vistas i solen torkar finnarna ut och pormaskarna syns mindre under den solbruna färgen. Dock poppar små utslag upp efter semestern. När färska akneärr exponeras för solljus kan det resultera i missprydande och kvardröjande brunaktiga fläckar. För att undvika detta bör du inte vistas i solen så länge i början och naturligtvis alltid använda bra solcreme med högt SPF-skydd. Om du genomgår en aknebehandling, fråga din hudläkare om råd innan du åker på semester, eftersom en del behandlingar inte är kompatibla med vistelse i solen.

  • De synliga ärren är märken efter akneutslag. Så fort som din akne är över, kolla med din hudläkare vilka behandlingar som finns för att ta bort dem; som laser, peeling, m.m.

  • Var inte övernitisk med rengöringen… Försök inte att "klä av" din hud, det enda du åstadkommer är att irritera den ännu mer. Var snäll mot den. Använd ultrarik rengöring eller tvålfri rengöring i gelform. Tvätta alltid bort eventuell makeup varje kväll med en mild rengöring.

  • Ja, men var noga med vilka produkter du använder. Välj till exempel alltid icke-komedogena produkter. Om du behöver täcka mindre ärr har Avène utvecklat en komplett serie med effektiva och säkra "täckande" produkter.

Din hud och Avène

Alla texturer

Kompletterande produkter

Skicka via epost

Sökning pågår

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Ge din åsikt

* Obligatoriska fält

Inskrivning

-Dag
-Månad
-År

Varumärken hos Pierre Fabre Group:

*Obligatoriska fält

Thanks for sharing!

Din kommentar har lagts i kö för granskning av webbplatsens administratörer och kommer att publiceras efter godkännande.