PhysioLift

Produktlinjer PhysioLift

PhysioLift jämnar ut uttalade rynkor samt ger mer fasthet och lyster till huden.

Läkarens åsikt

Frågor/Svar
  • Det finns två kategorier att hålla reda på: 1 Retinoider härledda från vitamin A • Vissa retinoider är topiska läkemedel som skrivs ut på recept. • Andra som retinaldehyd klassificeras som receptfri dermokosmetika. Genom en fysologisk konvertering till aktivt vitamin A, baserad på hudens behov, arbetar retinaldehyd djupt nere i huden för att boosta cellernas ämnesomsättning samt på hudytan för att ge klarare hud. 2 Hyaluronsyra. En viktig beståndsdel i hudens bindväv, synteseras av cellerna i epidermis (keratinocyterna) och dermis (fibroblasterna). Denna syntes minskar med åldern. Dock är hyaluronsyrans stödjande roll livsviktig: Den säkerställer hudens elasticitet, smidighet och återfuktning. Idag finns dermokosmetiska produkter på marknaden som kan kompensera för denna minskning genom att tillföra huden koncentrerad hyaluronsyra.

  • De viktigaste teknikerna inkluderar : - Peelings, av varierande djup ; - Laserdermabrasion, olika tekniker ; - Ljusterapi med ljus av olika våglängder, laser och icke-laser ; - Injektioner med fillers: Kollagen eller hyaluronsyra ; - Botoxinjektioner för djupa mimiska linjer. - Skönhetskirurgi: I vissa fall är det motiverat med ansikts- och halslyft samt ögonkirurgi (blepharoplasty). Vilken teknik man använder baseras på en individuell bedömning; det finns stora skillnader i hudåldrande, förväntningar och behov.

  • Vid klimakteriet minskar östrogenhalten som har en positiv effekt på huden och dess tjocklek.Klimakteriet är därför en av faktorerna bakom hudens åldrande, men mindre avgörande än solning.

  • Det är bevisat att rökarnas hud påverkas på ett sätt som leder till förtidigt hudåldrande; de får rynkor och en gulaktig hudton (några ytterligare anledningar till att sluta röka eller aldrig börja).

  • Många kosttillskott innehåller vitaminer, aminosyror och mineraler och gör anspråk på att ha anti-age-effekt, främst genom att skydda mot de fria radikalerna.

  • Ja. Det är omöjligt att som 60-åring ha samma hud som när man var 20 år. Men, som vi tidigare nämnt, finns det massor av saker man kan göra för att motverka hudens åldrande, framförallt vad gäller solning. Så le och se glad ut, det bästa anti-age-knepet av alla!

  • Med tiden försämras hudstrukturen. Som ett resultat blir huden snabbare uttorkad, skörare och mer sårbar för externa angrepp (klimat, föroreningar, dåligt anpassade hudvårdsprodukter...). Därför är det nödvändigt att återfukta den med rätt dermokosmetiska produkter och reparera den skyddande, hydrolipida hinnan.

Alla texturer
Skicka via epost

Sökning pågår

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Ge din åsikt

* Obligatoriska fält

Inskrivning

-Dag
-Månad
-År

Varumärken hos Pierre Fabre Group:

*Obligatoriska fält

Thanks for sharing!

Din kommentar har lagts i kö för granskning av webbplatsens administratörer och kommer att publiceras efter godkännande.