JAG ÄR Eau Thermale Avène

JAG ÄR Vatten.

Jag är källan till allting. I Avène har jag byggt allt som omger mig. Där tar de hand om dig, som man tar hand om en älskad. Och med all min styrka, min renhet och mina egenskaper är jag här för att överföra min kraft.

Avène termalvatten är en gåva från naturen. Det sätt vi tar hand om vattnet är synonymt med hur vi tar hand om din hud.

Hud- och vattenytan har mycket gemensamt- en oerhörd bräcklighet, ett naturligt element som förtjänar vår största respekt, och i grund och botten, en förmåga att bli återskapt.

Det effektiva och aktiva Avène termalvattnet är grunden för en rad uppskattade hudvårdsbehandlingar runt om i världen, en rik skatt som skapar ett starkt samband mellan jord och människa.

Titta på filmer i förhandsläge

JAG ÄR Nyfikenhet.

Jag ryms av respekt av att se resultatet av när människor kommer ansikte mot ansikte med naturen. Jag är den fråga som längtar efter ett svar; den omättliga önskan att nå nya höjder.
Se, denna ändlösa forskning som bidrar med ökad kunskap och möjlighet att ta tillvara på egenskaperna i Avène termalvatten.

JAG ÄR Uppenbarelse.

Även när jag är fryst över tid, reagerar jag på ett ögonblick för att avslöja en sanning som aldrig bett om att bli talad om.
Tack vare mig är det som en gång var ett mysterium nu erkänt, och Pierre Fabre gör att Avène termalvattens egenskaper blir kända för hela världen.

JAG ÄR Unik.

Jag är stolt över att bryta loss från status quo - och visa världen att ingenting är omöjligt.
Jag transformerade en liten by, Avène, till en unik miljö och gjorde att källorna blev rika skatter med enastående tillgångar.

Det rena och naturliga Avène termalvattnet är en värdefull resurs som respekteras, observeras och skyddas.

Djup och mystisk, uttrycker det sig själv mer och mer för varje dag. Och med sina unika mineraler och biologiska egenskaper, har vattnet utan tvekan fler hemligheter som kommer att avslöjas över tiden.

Titta på filmer i förhandsläge

JAG ÄR Reflektion.

Mänskligheten ser en djup bild i mig. Genom att läsa in i mig har de möjlighet att gräva i sina egna djupa hemligheter också.
Och ändå är jag bara svaret på deras behov. Enkelt, rent och naturligt.

JAG ÄR Ärlighet.

Sedan tidernas begynnelse har jag gett min energi, min styrka och mina resurser till att förbättra välbefinnandet hos andra.
Genom kropp och själ, ger jag mitt allt till detta personliga uppdrag. Och bara de som verkligen förstår mig kan avslöja mina bästa egenskaper.

JAG ÄR Tilltro.

När de väl upptäckte mig lärde de sig att tro på mig och att lyssna till mina löften.
Tack vare deras respekt och uppskattning över min existens delar jag nu mina tillgångar med dem.
Och mina löften har blivit deras visshet.

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET

för att titta på filmerna på förhand

Du är nu registrerad för nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress.

Skicka via epost

Sökning pågår

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Ge din åsikt

* Obligatoriska fält

Inskrivning

-Dag
-Månad
-År

Varumärken hos Pierre Fabre Group:

*Obligatoriska fält

Thanks for sharing!

Din kommentar har lagts i kö för granskning av webbplatsens administratörer och kommer att publiceras efter godkännande.